Projekthantering måleri – Det självklara valet!

icon_quote_specific_branche

Vi har fått bättre kontroll över våra projekt och blivit mer effektiva mot våra kunder!

– Mikael Häggebrink, Måleri & Kakel i Östergötland AB

Byggt för att underlätta måleriföretags vardag

  • Full kontroll på personal och projekt
  • Nöjdare kunder och medarbetare
  • Allt gällande projekten samlat på ett ställe

Tidsrapportering

Rapportera enkelt tiden direkt på projektet, MyGizmo delar automatiskt upp tidrapporterna till rätt projekts uppföljning och fakturaunderlag och rätt anställdas löneunderlag. Självklart kan ni även rapportera in avvikelser såsom frånvaro, övertid eller OB.

Läs mer

Fordonsrapportering

Rapportera och följ enkelt upp era servicebilar eller övriga maskiner oavsett om ni tar betalt per mil, kilometer, dag, timme eller på annat sätt.

Läs mer

Materialrapportering

Se till så att allt material faktureras oavsett om du enbart har något enstaka material i servicebilen eller ett helt lager rapporteras detta enkelt in vid uttag.

Läs mer

Ersättningar

Skapa ersättningar i MyGizmo såsom milersättning eller traktamente. Bestäm själv ersättningen på lönen och vad som ska debiteras till kund. Du får även statiskt på ersättningarna under din valda period fördelat på kund och projekt.

Läs mer

Projektuppföljning

Tack vare rapporteringen får du automatiskt ekonomisk projektuppföljning oavsett fastprisprojekt eller löpande projekt. Övrig information som gäller projektet har du lättillgängligt på ett och samma ställe i MyGizmo.

Läs mer

Fakturaunderlag

Få klara fakturaunderlag oavsett fastprisjobb eller löpande jobb. Skapa upp en klar faktura i ditt ekonomisystem direkt genom MyGizmo.

Läs mer

Löneunderlag

Tack vare rapporteringen blir det automatiskt klara löneunderlag. Koppla ihop MyGizmo till ditt lönesystem klart för lönekörning.

Läs mer icon_review_right_mobile

ÄTA-hantering

Skapa enkelt upp ÄTA-arbeten i projekten och få en digital signatur utav din kund för att undivika missförstånd. Koppla rapporterna mot ÄTAn och få klara fakturaunderlag och uppföljning i projektet.

Läs mer icon_review_right_mobile

Leverantörsfakturor

Koppla leverantörsfakturor till rätt projekt, lägg in belopp och påslag. Du bestämmer själv om leverantörsfakturan ska visas för din kund eller inte vid fakturering.

Läs mer icon_review_right_mobile

Byggdagbok

Uppföljning sker enkelt när personalen rapporterar då det fylls i anställd, projekt, kund, vad som utförts, antal och datum.

Läs mer icon_review_right_mobile

Arbetsorder

Lägg in all nödvändig information personalen på fält behöver veta om projektet och underlätta kommunikationen internt.

Läs mer icon_review_right_mobile

Dokumenthantering

Få ordning på era ritningar, projektbilder, dokument och filmer genom att koppla dem till rätt projekt, kund, artikel eller personal enkelt och smidigt!

Läs mer icon_review_right_mobile

Formulär och Checklistor

Skapa formulärmallar och checklistor såsom egenkontroller, skyddsronder, riskanalyser, arbetsmiljöplaner etc. Fyll i, signera och hantera direkt på rätt projekt.

Läs mer icon_review_right_mobile

Kundsignatur

Undvik missförstånd, din kund ges möjlighet att digitalt signera rapporterna och få bekräftelse på mejl. Möjlighet att ha med kundsignaturerna i specifikationen i din faktura.

Läs mer icon_review_right_mobile

Attestering

Rapporterna attesteras innan hantering av löneunderlag eller fakturaunderlag. Kan göras enkelt direkt ute på fält av projektledare eller administratör.

Läs mer icon_review_right_mobile

Offertverktyg

Förenkla ditt offertarbete genom att skapa egna offertmallar anpassade för ditt företag, få kontroll över vad som skickats och accepteras genom digital kundsignatur. Omvandla offerten till ett projekt och spara tid.

Läs mer icon_review_right_mobile

Planeringsverktyg

Planera enkelt dina projekt och vilken person som ska utföra jobbet. Få stenkoll på firmans planering, när du kan ta ett uppdrag och öka kommunikationen internt, gentemot slutkund och UE.

Läs mer icon_review_right_mobile

Tidplan (tillägg på planeringsverktyget)

Bygg upp tidsplaner smidigt i MyGizmo. Planera din personal, UE och fordon på arbetsmomenten i projektet. Om du även har offertverktyget kommer arbetsmomenten vara förberedda i tidsplanen när projektet skapas.

Läs mer icon_review_right_mobile

Kundunika prislistor

Bygg upp kundunika prislistor så slipper du dubbelarbete med att manuellt gå in och redigera priserna på det som rapporteras in. Så den ekonomiska uppföljningen och fakturaunderlagen i projekten blir rätt direkt.

Läs mer icon_review_right_mobile

Integration Fortnox

Spara tid och undvik dubbelarbete med MyGizmo´s integration till Fortnox. Få en heltäckande lösning som tar hand om allt från offert, genom hela projektet till fakturering, lön och bokföring.

Läs mer icon_review_right_mobile

Integration Visma

Spara tid och undvik dubbelarbete med MyGizmo´s integration till Visma. Få en heltäckande lösning som tar hand om allt från offert, genom hela projektet till fakturering, lön och bokföring.

Läs mer icon_review_right_mobile

Integration lönesystem

Spara tid och undvik dubbelarbete skapa upp klara lönespecifikationer direkt i ditt lönesystem genom MyGizmo.

Läs mer icon_review_right_mobile

SWIPE:A VÄNSTER

Visa fler
icon_video
Group 14 Copy 2

Så enkelt tidsrapporterar de anställda genom MyGizmo

icon_video
Group 14 Copy 2

MyGizmo är utvecklat av hantverkare för hantverkare. Vi vet vad som krävs för att rapportering ska fungera smärtfritt ute på era måleriuppdrag.

Vad säger dina branschkollegor

“MyGizmo är ett väl utarbetat program som är enkelt att ta sig till både som ägare samt som anställd ute på fält”

– Daniel Jideström

Jideströms Trädgård & Fastighetsservice AB

“Med MyGizmo behöver jag inte jaga underlag, jag har koll på de anställdas timmar och kan fakturera kunden snabbare. Jag är jättenöjd med MyGizmo”

– Christian Spångsjö

Spångsjö Måleri Aktiebolag

“Bara två veckor efter vi börjat med MyGizmo har vi redan märkt stor skillnad i vår effektivitet. Tidigare kunde jag sitta med papperslapparna i dagar, nu har jag mer än halverat tiden”

– Mikael Eklund

Calmarsunds H.E. Undertak AB

“Vi valde MyGizmo för att det var en enkel app som passar alla på företaget även dom lite äldre. Det visade sig vara helt rätt val då dom alltid svarar och hjälper oss om vi undrar över något”

– Adam Pettersson

Norrköpings Bygg & Våtrum AB

“Med MyGizmo har vi fått bättre kontroll över våra projekt och blivit mer effektiva mot våra kunder”

– Mikael Häggebrink

Måleri & Kakel i Östergötland AB

“MyGizmo har ett mycket väl genomtänkt system som med sin enkelhet ändå inte tummar på kvalite vilket vi sätter högt värde på”

– Stanley Johansson

Byggnadsfirma Rolf Johansson

“MyGizmo har på riktigt gjort underverk för mig på många plan. Mygizmo blev inte en extra kostnad årligen alls utan snarare en ren och skär intäkt!”

– Joel Hertzman

J.Hertzmans Bygg och Entreprenad AB

“Med MyGizmo är allt samlat på ett ställe, klart för fakturering och lön vilket förenklar vårt arbete. Vi sparar tid som vi kan lägga på annat som ex nya uppdrag“

– Gustaf Arogén

Nyköpings måleri AB

“Tack vare MyGizmo har vi helt enkelt fått bättre planering, översikt, kontroll och struktur”

– Johan Lindberg

Toarps Plåtslageri AB

“MyGizmo har underlättat enormt. Nu glömmer vi inte av att fakturera för material och allt är sammanställt, vilket gör att jag sparar mängder med tid och effektiviserar min verksamhet“

– Patric Engdahl

Engdahls Bygg & Plattsättning AB

“MyGizmo har effektiviserat mitt företag. Jag har gått från att sköta det administrativa med projektuppföljningen manuellt till att ha betydligt bättre uppföljning på mina projekt“

– Niklas Israelsson

Östkustens plattsättning mur & puts AB

Hur en kund använder MyGizmo

Följ med Gustav och hans kollegor på Björklunds Fasad & Måleri AB. När dom går igenom hur de arbetar i MyGizmo, viktiga delar att hålla koll på och vilket värde projektverktyget skapar i deras företag.

Några få knapptryck till full kontroll

  • Följ företagets projekt i realtid oavsett var du befinner dig
  • Koll på projektens kostnader, intäkter och resultat
  • Allt samlat på ett ställe i mobilen, surfplattan eller datorn

Varför MyGizmo

Enkel väg mot ökad lönsamhet

Få ut det mesta av ditt hantverksföretag och öka lönsamheten med MyGizmo. Det användarvänliga och smarta projektverktyget för hantverkare.

Tillgängligt överallt

Du kommer åt ditt MyGizmo och kan hantera allt du har behörighet till både från din telefon, surfplatta och dator. Oavsett om du är admin, projektledare eller anställd.

Från offert till lön och fakturering

MyGizmo ger dig helheten från offert genom hela projektet till lön och fakturering samlat på ett och samma ställe.

SWIPE:A VÄNSTER

Bättre överblick och kommunikation

Med MyGizmo underlättar du kommunikationen både internt och mot kund. Du får en bättre överblick på projektens resurser, tillgångar och utgifter. Så du lättare kan planera och följa upp projekten.

Högre kvalitet och kundnöjdhet

Med MyGizmo får du full kontroll. Så du kan leverera högre kvalitet med mindre ledtider. Du effektiviserar projekten och minskar kostnaderna på ett enkelt sätt.

Förenklad arbetsdag

Med MyGizmo blir vardagen enklare, smidigare och mer effektivare. Du får tid att fokusera på nya kunder istället för administration. Sånt som faktiskt genererar intäkter.

icon_quote_small

MyGizmo blev inte en extra kostnad årligen alls utan snarare en ren och skär intäkt!

Joel Hertzman,

J.Hertzmans Bygg och Entreprenad AB

icon_quote_small

MyGizmo blev inte en extra kostnad årligen alls utan snarare en ren och skär intäkt!

Joel Hertzman,

J.Hertzmans Bygg och Entreprenad AB

Bättre överblick och kommunikation icon_arrow_down_dark

Med MyGizmo underlättar du kommunikationen både internt och mot kund. Du får en bättre överblick på projektens resurser, tillgångar och utgifter. Så du lättare kan planera och följa upp projekten.

Förenklad arbetsdag icon_arrow_down_dark

Med MyGizmo blir vardagen enklare, smidigare och mer effektivare. Du får tid att fokusera på nya kunder istället för administration. Sånt som faktiskt genererar intäkter.

Högre kvalitet och kundnöjdhet icon_arrow_down_dark

Med MyGizmo får du full kontroll. Så du kan leverera högre kvalitet med mindre ledtider. Du effektiviserar projekten och minskar kostnaderna på ett enkelt sätt.

Nyfiken på MyGizmo?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.
Vill du inte vänta? Starta upp ditt testkonto eller boka en tid som passar dig för en onlinedemo direkt.