Vi ökar effektiviteten och lönsamheten i hantverksbranschen

MyGizmo är utvecklat av och för små och medelstora bolag i hantverksbranschen. MyGizmo ger dig full kontroll från start till mål i dina byggprojekt. Enkelt för dina anställda och tryggt för dina kunder.

Personligt

Vi bygger MyGizmo för att underlätta i våra kunders vardag, det är därför viktigt att vi har en bra dialog för att förstå dina behov.

Enkelt

Vi vet vikten av att projektverktyget måste vara enkelt “det ska bara funka” både för ägaren samt för personalen ute på fält.

Tillgängligt

MyGizmo är tillgängligt överallt på alla enheter, du kan använda projektverktyget lika enkelt både i din telefon, surfplatta eller dator.

SWIPE:A VÄNSTER

Marknadens mest användarvänliga projektverktyg för hantverksbranschen

Föreställ dig en värld där byggprojekt genomförs smidigt, där hantverkare samarbetar utan ansträngning och där framgång inte bara är en möjlighet utan en självklarhet. Detta är den värld som MyGizmo ser framför sig och är fast besluten att skapa.

MyGizmo är den dedikerade projekthanterings- och samarbetsplattformen som är omsorgsfullt utformad för hantverkare och byggproffs. Vår plattform erbjuder skräddarsydda funktioner för hantverkare, omfattande samarbetsverktyg, ett intuitivt gränssnitt och mobil tillgänglighet. Vi är kompassen som leder projekten till framgång.

Vi på Måleri & Kakel är väldigt nöjda med MyGizmo och kan varm rekommendera alla deras produkter och tjänster! Tack vare MyGizmo’s höga användarvänlighet

Mikael Häggebrink

Måleri & Kakel i Östergötland AB

Om MyGizmo kultur

Kundorienterade

Vi är fast beslutna att leverera värde, exceptionell service och ständiga förbättringar för att uppfylla kundernas förväntningar.

Respekt

Vi värnar om respekt, mångfald och inkludering på vår arbetsplats och i våra kontakter med kunder och partners.

Lika möjligheter

Vi åtar oss att främja en inkluderande arbetsplats där alla medarbetare behandlas med respekt och har lika möjligheter att växa.

Affärsetik

Vi upprätthåller de högsta etiska standarderna i alla våra affärsförbindelser. Detta innefattar rättvis konkurrens, integritet och öppenhet.

Kvalitetssäkring

MyGizmo strävar efter att leverera en högkvalitativ produkt och exceptionell kundservice.

SWIPE:A VÄNSTER

Vi som jobbar på MyGizmo

Therése Thard

VD och medgrundare

Philip Nicander

Produktchef och medgrundare

Thomas Thard

Styrelseordförande och medgrundare

Catharina Fredrikson

Kundansvarig

Andreas Alsterholm

Teknisk ansvarig

Robin Granberg

Utvecklare

Peter Cornelius

Styrelseledamot och investerare

Efe Efeoglu

Styrelseledamot och investerare

Hamilton

Mood manager

Se alla

icon_lasMer_dark

Nyfiken på MyGizmo?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.
Vill du inte vänta? Starta upp ditt testkonto eller boka en tid som passar dig för en onlinedemo direkt.