Läs våra

kundhistorier

Jag vill först och främst rikta ett stort tack för att ni fick en bakåtsträvare som mig att testa ert program. Det har på riktigt gjort underverk för mig på många plan. Dels har det gett mig en överblick på de arbetstimmar som faktiskt utförs på företaget. Det har även gett mig insikt och underlättat för min planering.

Vad gäller fakturering missas heller ingenting nu när det kommer till ändring och tilläggsarbeten, allt kommer med! MyGizmo blev inte en extra kostnad årligen alls utan snarare en ren och skär intäkt! På alla plan och till alla företagare uppmanar jag att testa detta program! Det är enkelt att förstå och går snabbt att lära, hanteringstiden är minimal för mig och mina anställda men framförallt är det kostnadseffektivt och underlagen till kunderna blir, är och ser professionell ut.

Joel Hertzman JH BYGG AB

Vi på Måleri & Kakel är väldigt nöjda med MyGizmo och kan varm rekommendera alla deras produkter och tjänster! Tack vare MyGizmo’s höga användarvänlighet krävs ingen utbildning för att komma igång igen. Även de äldre på företaget har snabbt tagit sig an systemet på ett mycket bra sätt. MyGizmo arbetar kontinuerligt med att förbättra sina tjänster, och är noga med att lyssna på våra behov och önskningar.

Vi har efter införandet av MyGizmo fått bättre kontroll över våra projekt och blivit mer effektiva mot våra kunder. Systemet ger oss också möjlighet för bra efterkontroll. Tack vare detta har vi tjänat in månadskostnaden. Vi kan varmt rekommendera MyGizmo!

Mikael Häggebrink Måleri & Kakel i Östergötland AB

Vi använder MyGizmo för att det är enkelt att hantera för de anställda, och som entreprenör får man bra koll på sina objekt. Jag tycker att MyGizmo har ett mycket väl genomtänkt system som med sin enkelhet ändå inte tummar på kvalité vilket vi sätter högt värde på. Vi kan verkligen rekommendera MyGizmo!!

Stanley Johansson Byggnadsfirma Rolf Johansson

Vi hade ett annat system innan vi började med MyGizmo. Tack vare MyGizmo har vi fått en mycket bättre kontroll och struktur. Då det är lätt att skapa projekt och planera dem. Våra medarbetare ser direkt i appen vilka projekt de är planerade på, med vilka kollegor och vad som skall göras. Vilket har ökat kommunikationen internt på firman samt gentemot slutkund. När det är dags för fakturering skapar vi enkelt en faktura direkt i Fortnox genom MyGizmo vilket vi är mycket nöjd med. Vi har helt enkelt fått bättre planering, översikt och kontroll tack vare MyGizmo.

Johan Lindberg Toarps Plåtslageri AB

Vi på Nyköpings Måleri tog valet att gå över till MyGizmo från en annan leverantör. Idag är det betydligt enklare för våra medarbetare att registrera sin tid på projekten genom appen. Det är även smidigare för oss som administratörer att följa upp varje projekt. Vi har en bra och översiktlig helhetsbild hur projekten går rent ekonomiskt. Då allt är samlat på ett och samma ställe sammanställt och klart för fakturering och lön förenklar det vårt arbete. Samtidigt som det sparar oss tid som vi kan lägga på annat som exempelvis genererar nya uppdrag. Vi är mycket nöjda med MyGizmo och kan varmt rekommendera det vidare.

Gustaf Arogén Nyköpings måleri AB

MyGizmo har gett mig en bättre översikt över de anställdas arbetade timmar. Jag behöver inte jaga underlag och kan fakturera kunden snabbare. Det sparar mig mycket tid och energi. De anställda, tycker systemet är smidigt. Tillsammans kan vi jobba ännu mer med det för att utnyttja MyGizmo fullt ut. Med rätt inställningar, blir arbetet med lön enklare och effektivare. Jag är jättenöjd med MyGizmo” – Christian, VD Spångsjö Måleri Aktiebolag

Christian Spångsjö Spångsjö Måleri Aktiebolag

Efter att vi börjat använda MyGizmo har vi fått en helt annan kontroll och ordning på vår personal samt projekt. Då vi hittat ett program som kan hantera det administrativa kring projektuppföljning på ett smidigt sätt. MyGizmo är ett väl utarbetat program som är enkelt att ta sig till både som ägare samt som anställd ute på fält.

MyGizmo har hjälpt mig som ägare med hanteringen kring projekt, fakturering och löner. Något man som hantverkare kanske inte tycker är det roligaste men som är viktigt för företaget. Till våra kunder kan vi lämna ett fullständigt underlag på det jobb vi utfört vilket uppfattas som mycket positivt. Jag kan varmt rekommendera MyGizmo till andra företagare som vill ha ett användarvänligt projektverktyg anpassat för hantverksbranschen.

Daniel Jideström Jideströms Trädgård & Fastighetsservice AB

Innan vi började med MyGizmo var det rörigt då vi använde oss utav handskrivna lappar och hade inte alls lika bra koll och uppföljning på projekten som vi har idag tack vare MyGizmo. I vissa projekt missade vi till och med att fakturera material som vi plockade ut från lagret då det helt enkelt inte blev registrerat. Vi var på jakt efter ett användarvänligt verktyg som fungerar lika bra för mig som både driver firman och är ute och jobbar på fält på dagarna. Här har MyGizmo underlättat enormt då det exempelvis är lika enkelt att skapa upp ett nytt projekt från fältet som det är på datorn. När det är dags för fakturering och lön är allt sammanställt och klart vilket gör att jag sparar mängder med tid och effektiviserar min verksamhet.” – Patric, VD Engdahls Bygg & Plattsättning AB

Patric Engdahl Engdahls Bygg & Plattsättning AB

MyGizmo har effektiviserat mitt företag. Jag har gått från att sköta det administrativa med projektuppföljningen manuellt med papper och penna till att ha betydligt bättre uppföljning på mina projekt samt bra underlag till fakturering och lön. Vilket är tidsbesparande. Programmet har många möjligheter att bygga vidare på, vilket är positivt då jag kan växa med systemet.

Niklas Israelsson Östkustens plattsättning mur & puts AB

Bara två veckor efter vi börjat med MyGizmo har vi redan märkt stor skillnad i vår effektivitet. Tidigare kunde jag sitta med papperslapparna i dagar nu har jag mer än halverat tiden.

Allt blir uppdelat per automatik till rätt projekt för ekonomisk uppföljning och fakturering och rätt anställd för lön kopplat till Fortnox. Inte nog med det har vi även effektiviserat offertskrivningen, planeringen och uppföljningen av bilder, egenkontroller etc.

Utan MyGizmo hade vi definitivt behövt anställa en administratör för att ha koll på allt. Positivt är även att grabbarna var oroliga till en början men samma dag MyGizmo introducerades förstod alla hur man skulle göra.

Vi kan varmt rekommendera MyGizmo till företag som vill ha ett användarvänligt projektverktyg byggt för hantverksbranschen.”

Mikael Eklund Calmarsunds H.E. Undertak AB
  • 30.000+ Antal projekt som har följts upp genom MyGizmo
  • 200.000+ Antal tidrapporter som är inskickade via MyGizmo
  • 1.000+ Antal hantverkare som dagligen rapporterar genom MyGizmo

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Smart projektverktyg för hantverkare

Kontakta oss

    Testa vår demo i 14 dagar