MyGizmo blev inte en extra kostnad årligen alls utan snarare en ren och skär intäkt!
Läs våra

kundhistorier

Jag vill först och främst rikta ett stort tack för att ni fick en bakåtsträvare som mig att testa ert program. Det har på riktigt gjort underverk för mig på många plan. Dels har det gett mig en överblick på de arbetstimmar som faktiskt utförs på företaget. Det har även gett mig insikt och underlättat för min planering.

Vad gäller fakturering missas heller ingenting nu när det kommer till ändring och tilläggsarbeten, allt kommer med! MyGizmo blev inte en extra kostnad årligen alls utan snarare en ren och skär intäkt! På alla plan och till alla företagare uppmanar jag att testa detta program! Det är enkelt att förstå och går snabbt att lära, hanteringstiden är minimal för mig och mina anställda men framförallt är det kostnadseffektivt och underlagen till kunderna blir, är och ser professionell ut.

Joel Hertzman JH BYGG AB

Vi på Måleri & Kakel är väldigt nöjda med MyGizmo och kan varm rekommendera alla deras produkter och tjänster! Tack vare MyGizmo’s höga användarvänlighet krävs ingen utbildning för att komma igång igen. Även de äldre på företaget har snabbt tagit sig an systemet på ett mycket bra sätt. MyGizmo arbetar kontinuerligt med att förbättra sina tjänster, och är noga med att lyssna på våra behov och önskningar.

Vi har efter införandet av MyGizmo fått bättre kontroll över våra projekt och blivit mer effektiva mot våra kunder. Systemet ger oss också möjlighet för bra efterkontroll. Tack vare detta har vi tjänat in månadskostnaden. Vi kan varmt rekommendera MyGizmo!

Mikael Häggebrink Måleri & Kakel i Östergötland AB

Vi använder MyGizmo för att det är enkelt att hantera för de anställda, och som entreprenör får man bra koll på sina objekt. Jag tycker att MyGizmo har ett mycket väl genomtänkt system som med sin enkelhet ändå inte tummar på kvalité vilket vi sätter högt värde på. Vi kan verkligen rekommendera MyGizmo!!

Stanley Johansson Byggnadsfirma Rolf Johansson

“Sedan en tid tillbaka har vi använt oss utav MyGizmo, vi på Ekenhall Måleriservice är otroligt nöjda med både programmet i sig och servicen man får. Det har gått snabbt och smidigt att komma igång, både för mig som ägare och administratör samt för mina medarbetare ute på fältet.

När det är dags för lön och fakturering är det klara underlag som smidigt förs över till Fortnox. Jag kan varmt rekommendera MyGizmo till företag som går i tankarna att börja med ett bra och smidigt projekthanteringssystem! “

Jimmy Ekenhall Måleriservice
  • 10.000+ Antal projekt som har följts upp genom MyGizmo
  • 100.000+ Antal tidrapporter som är inskickade via MyGizmo
  • 600+ Antal hantverkare som dagligen rapporterar genom MyGizmo

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

  • Company
  • Company
  • Company
  • Company

Marknadens mest användarvänliga projektverktyg

Kontakta oss

Testa vår demo i 14 dagar