Tillsammans gör vi skillnad i hantverksbranschen

Arbetar du med redovisning eller driver en redovisningsbyrå? Effektivisera ditt och dina kunders arbete. Med sömlösa integrationer till ekonomisystem och lönesystem. Bli mer effektiv och spara tid redan idag.

Enkelt

Vi vet vikten av att projektverktyget måste vara enkelt “det ska bara funka” både för ägaren samt för personalen ute på fält.

Personligt

Vi bygger MyGizmo för att underlätta i våra kunders vardag, det är därför viktigt att vi har en bra dialog för att förstå dina behov.

Tillgängligt

MyGizmo är tillgängligt överallt på alla enheter, du kan använda projektverktyget lika enkelt både i din telefon, surfplatta eller dator.

SWIPE:A VÄNSTER

Marknadens mest användarvänliga projektverktyg

Tillgodose dina kunder i hantverksbranschen med en smidig och heltäckande lösning som tar hand om allt från offert, genom hela projektet till fakturaunderlag och löneunderlag integrerat med Sveriges ledande ekonomisystem och lönesystem. Enkelt för dina kunder att använda och tidsbesparande för dig som byrå. Ett effektivt projektverktyg för ökad lönsamhet. Tillsammans får vi hantverksbranschen att bli mer effektiv.

Vill du bli vår partner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Vill du inte vänta? Boka en tid för ett digitalt möte med oss direkt, en tid som passar.

Fyll i formuläret så hör vi av oss.