Gör skillnad i världens största bransch

Var med på resan att effektivisera hantverksbranschen, sök jobbet som säljare på MyGizmo!

icon_FAQ

Telefonnummer:

E-post:

Gillar du försäljning och får energi av att göra affärer som gynnar både dig och kunden? Vill du vara med och göra vardagen enklare för mindre bolag i hantverksbranschen i ett snabbväxande SaaS bolag. Hos oss får du en viktig och central roll med eget ansvar i ett entreprenörsdrivet företag.

MyGizmo

MyGizmo får mindre företag hantverksbranschen att bli mer effektiva och lönsamma genom vårt användarvänliga projektverktyg. Kunden håller enkelt koll och följer upp alla delar i sina projekt. Från offerten genom hela projektet till fakturering och lön. Integrerat med Sveriges ledande ekonomi- och lönesystem.

MyGizmo etablerades 2017 med målet att bli ledande leverantör av nästa generations digitala projektverktyg för mindre företag i hantverksbranschen. Vi är nu på god väg och har en stabil och robust molntjänst. MyGizmo användas varje dag av över 1500 hantverkare fördelat i hela Sverige.

Vad blir din roll?

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kontakt till skrivet kontrakt med egen försäljningsbudget. Du förväntas på ett professionellt sätt aktivt söka upp nya kunder genom telefon och mail. Där du ser till att din kalender fylls på med många digitala kundmöten. Där du lyssnar in kunden och demonstrerar hur MyGizmo effektiviserar kundens vardag. Eftersom alla kunder har olika behov erbjuder MyGizmo olika paket och tillval av tjänsten där du säkerställer att vi täcker kundens behov och drar affären i mål.

Vem är du?

Som person är du självgående, kommunikativ och ansvarsfull. Du är motiverad och har förmåga att prioritera på ett effektivt sätt för att nå dina försäljningsmål. Du har förståelse för entreprenörskap och kan sätta dig in i kundens behov. Mindre bolag i hantverksbranschen är dynamiska med högt tempo och snabba förändringar, det är viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.

Vi tror du tidigare har erfarenhet från försäljning av tjänster till små- och mellanstora bolag med volymaffärer. Det är meriterande om du har sålt software till SMB bolag tidigare. För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i en digital miljö som präglas av tillväxt och förändring. Du vill hela tiden utvecklas och driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor.

Ansvar

 • Du ansvarar för din egen pipeline från start till mål så att du uppfyller dina försäljningsmål.
 • Aktivt bearbeta nya kunder genom cold calls för att identifiera kundens behov.
 • Boka onlinemöten så du säkerställer att din kalender fylls på med kundmöten.
 • Genomföra digitala möten där du demonstrerar hur MyGizmo underlättar i kundens vardag och lyssnar på kundens behov.
 • Genomför förhandling och sluter avtal.
 • Tar fram försäljningsrapporter till ledningen om försäljningsresultatet.
 • Övervaka marknaden och konkurrensen för att identifiera nya möjligheter.

Krav

 • Minst 2 års erfarenhet av försäljning, gärna volymförsäljning inom software till SMB bolag.
 • Erfarenhet av förhandling och att sluta avtal
 • Vana att jobba i CRM system, gärna Pipedrive
 • Utmärkt kommunikations- och ansvarsförmåga
 • Förmåga att arbeta självständigt med viljan att lyckas
 • Flexibilitet att anpassa dig till förändrade marknadsförhållanden
 • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska

Tillträde:

Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Omfattning:

Heltid

Lön:

Enligt överenskommelse

Plats:

Bas remote, med jämna träffar i Bohuslän eller Göteborg

Ansökan

Tycket du detta låter lockande? Vi jobbar med löpande urval, så tveka inte att söka redan idag! Vi vill att du i din ansökan har med:

 • CV och personligt brev
 • Två saker du hoppas få ut av rollen hos MyGizmo

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot fortsatt dialog.

Therése Thard

VD & medgrundare – MyGizmo AB

Telefonnummer:

E-post:

Gör skillnad i världens största bransch, sök tjänsten som Fullstack-utvecklare på MyGizmo!

icon_FAQ

Telefonnummer:

E-post:

Vill du vara med och göra skillnad i en av världens största branscher i ett snabbväxande SaaS bolag? Det är en fantastisk möjlighet som du inte kommer ångra att du hoppade på.

MyGizmo letar efter dig som vill bli en del av ett litet men fokuserat team där du får en central roll med frihet under ansvar & stort inflytande. Hos oss så får du se ditt arbete göra stor skillnad.

Vi får företag i hantverksbranschen att bli mer effektiva och lönsamma genom vårt smarta projektverktyg. Där vi förenklar kundens administrativa väg från offert, genom hela projektet såsom uppföljning av tid, material, fordon, dokument etc till fakturering och lön. Integrerat med Sveriges största ekonomi och lönesystem.

MyGizmo

Hos oss får du en viktig roll i ett entreprenörsdrivet team och företag. MyGizmo etablerades 2017 med målet att bli ledande leverantör av nästa generations digitala verktyg för hantverksbranschen. Vi är nu på god väg och har en stabil och robust molntjänst. MyGizmo växer stadigt och blev bland annat nominerad till Årets SaaS-företag av Breakit 2021.

Tech Stack

Krav på kunskaper markeras nedan med ( * ) övrigt är meriterande.

Infrastructure / AWS

Elastic Beanstalk
Cloudfront
S3 Bucket
Jenkins
RDS (SQL) *

Backend

PHP *
Laravel

Frontend

TypeScript *
React *

Vad blir din roll?

Du kommer få ett stort affärsmässigt ansvar. Tillsammans med övriga i produktutvecklings teamet, förväntas du på ett professionellt sätt vidareutveckla befintlig funktionalitet och via kundfeedback / research utveckla nya funktioner som underlättar vardagen för vår målgrupp.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, självgående och har förmåga att prioritera på ett effektivt sätt för att nå dina mål.
För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i en digital miljö som präglas av tillväxt. För att lyckas i rollen krävs att du har ett par års erfarenhet, viljan att utvecklas och driva verksamheten framåt tillsammans med ditt team. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som tech lead eller motsvarande.

Tillträde:

Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Omfattning:

Heltid

Lön:

Enligt överenskommelse

Plats:

Naturligtvis fullt remote om så önskas, dock ser vi gärna att man sitter i västra götaland eller stockholmsregionen då vi har regelbundna träffar för workshops / team building.

Ansökan

Tycker du detta låter lockande? Vi jobbar med löpande urval, så tveka inte att söka redan idag!
Vi vill att du i din ansökan har med:

 • En bakgrund om dig själv samt CV
 • Två saker du hoppas få ut av rollen hos MyGizmo

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Vi ser fram emot fortsatt dialog!

Philip Nicander

CPO & medgrundare – MyGizmo AB

Telefonnummer:

E-post:

Gör skillnad i världens största bransch, bli vår Content Marketer specialist

icon_FAQ

Telefonnummer:

E-post:

Är du en riktigt vass kommunikatör som älskar att skriva och brinner för content marketing och sociala medier? Är du kreativ och påhittig? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa med stor frihet under ansvar? Då kan det vara dig vi söker!

MyGizmo letar efter dig som vill bli en del av ett litet men fokuserat team där du får en central roll med eget ansvar & stort inflytande. Vi får små och medelstora bolag i hantverksbranschen att bli mer effektiva och lönsamma genom vårt smarta projekthanteringsystem.

Vad blir din roll?

Du kommer att vara ansvarig för arbetet kring att planera, skapa, publicera och följa upp inlägg och annonser i sociala medier och andra plattformar. Till att skriva artiklar och nyheter till våra sociala kanaler, hemsida och nyhetsbrev. Med tydligt fokus på kundvärde och kundupplevelse. Du kommer även arbeta med att etablera nya tekniska lösningar och sätt att arbeta med t.ex. leadgenerering. Du kommer att vara ansvarig för att driva trafik till vår hemsida och olika kampanjsidor. Så vi kan hjälpa fler bolag i hantverksbranschen att få en bättre vardag genom MyGizmo.

Vem är du?

Som person är du kreativ, har ett estetiskt öga för design och kan formulera dig slagkraftigt i skrift. Vi tror att du har en högskoleutbildning, eller erfarenhet i en liknande roll. Du är också självgående, ansvarsfull och har förmåga att prioritera på ett effektivt sätt för att nå dina mål. Du har förståelse för entreprenörskap och kan sätta dig in i kundens behov.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i en digital miljö som präglas av tillväxt och förändring. Du vill hela tiden utvecklas och driva verksamheten framåt tillsammans med ditt team.

MyGizmo

Hos oss får du en viktig roll i ett entreprenörsdrivet team och företag. MyGizmo etablerades 2017 med målet att bli ledande leverantör av nästa generations digitala verktyg för hantverksbranschen. Vi är nu på god väg och har en stabil och robust molntjänst. MyGizmo användas varje dag av över 1000 nöjda hantverkare. MyGizmo växer stadigt och blev bland annat nominerad till Årets SaaS-företag av Breakit 2021.

Det är meriterande om du har kunskap kring eller erfarenhet av att arbeta med SEO

Du kommer att få:

• Stor frihet under ansvar
• Marknadsmässiga anställningsvillkor
• Bra kollegor i ett fokuserat team
• Flextid med stort affärsmässigt ansvar

Tillträde:

Så snart som möjligt

Omfattning:

Heltid, eventuellt kan deltid diskuteras

Lön:

Marknadsmässig

Plats:

Digitalt hemmakontor med regelbundna samlingar i Västra götaland för workshops och teambuilding

Ansökan

Tycker du detta låter lockande? Vi jobbar med löpande urval, så tveka inte att söka redan idag. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot fortsatt dialog!

Therése Thard

VD & medgrundare – MyGizmo AB

Telefonnummer:

E-post:

Har du andra skills som du tror att vi behöver?

Vi letar alltid efter nästa talang och kanske bara inte vet hur mycket vi verkligen behöver dig. Vi letar efter dig som är driven, prestigelös som utmanar oss och gör oss bättre.

Hos MyGizmo får du en arbetsplats som växer fort med goa kollegor, härliga kunder och ett starkt team att samarbete med.