MyGizmo blev inte en extra kostnad årligen alls utan snarare en ren och skär intäkt!

Sök jobbet

Great Group rekryterar till MyGizmo

Vill du vara med och bidra till utvecklingen i ett entreprenörsdrivet och spännande företag? Då ska du söka tjänsten som innesäljare på MyGizmo i Göteborg.

Ingress

MyGizmo är det moderna sättet för bolag i hantverksbranschen att öka sin effektivitet och lönsamhet. Ett komplett system som håller koll på projekt, kunder, personal etc. MyGizmo är steget innan ekonomiprogrammet som hjälper bolagen bli mer effektiva genom att de anställda snabbt och smidigt registrerar sina timmar, material, fordon, få tillgång till arbetsordrar, dokument etc och automatiskt skapar underlag för fakturering och löner.

Arbetsbeskrivning

Som Innesäljare på MyGizmo kommer du att arbeta för att skapa möten och bygga relationer med våra blivande kunder och du arbetar med telefonen som främsta verktyg. I din roll på MyGizmo har du stor frihet att driva ditt arbete framåt men har samtidigt stöd för att på bästa sätt kunna bidra till företaget. Du tar kontakt med relevanta kunder för att boka in möten och är delaktig i att driva säljprocessen framåt. Rollen innebär ett nära samarbete med bolagets VD för att stötta i försäljningen. Du bistår bland annat med bokningar, uppföljningar och hantering i CRM-system.

Du kommunicerar via telefon, mail och sociala medier för att på bästa sätt hantera kundrelationen. I din vardag så har du väldigt mycket kontakt med potentiella kunder och du tar därför även ansvar för den administrativa delen i säljprocessen.

För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa i takt med företaget.

Vem är du?

Du har erfarenhet som Innesäljare eller telefonsäljare och har ett starkt driv för att lyckas i ditt arbete. Du hanterar kundsamtal med självklarhet och har även förmågan att hantera CRM-system och administration på ett professionellt sätt. Du har även förmågan att hantera olika typer av människor. Förutom viljan att lyckas på ditt arbete så ser vi att du är prestigelös och trivs i en roll med högt tempo på ett företag i utveckling.

Ansökningsförfarande

MyGizmo har valt Great Group som rekryteringspartner. Skicka gärna in din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Mikael Weléen på 0706-107010 eller via mikael.weleen@greatgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast samt provision
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands Län
Land Sverige
Referensnummer 2020/12
Publicerat 2020-06-04
Sista ansökningsdag 2020-07-04

Sök jobbet

Mejla oss info@mygizmo.se Ring oss 070 – 346 19 96

Kontakta oss

Testa vår demo i 14 dagar