5 anledningar att satsa på digitalt projekthanteringsverktyg

Vill du också få en mer effektiviserad arbetsvardag? Där du inte längre behöver bry dig om överflödig administration, förlorad arbetstid eller meningslöst dubbelarbete? MyGizmo har lösningen, och hjälper ditt företag att komma igång med ett användarvänligt verktyg. Fördelarna med MyGizmo är många och du är förstås nyfiken på vad du faktiskt har att vinna genom denna investering? 
 1. Lägg tid där ni tjänar pengar

  Med ett projekthanteringsverktyg som MyGizmo behöver inte värdefull tid längre läggas på administration och pappersarbete. Genom den här lösningen minskas administrativa uppgifter markant och därmed kan du ägna den sparade tiden åt de uppgifter du faktiskt tjänar pengar på istället.

 2. Öka kontrollen över din verksamhet

  Ett digitalt projekthanteringsverktyg som MyGizmo ger dig en enkel och tydlig översikt på alla dina projekt. På så sätt får du mer kontroll över din verksamhet och kan på ett smidigt sätt identifiera var ditt bolag tjänar eller förlorar pengar.

 1. Högre kvalitet, kundnöjdhet och kundlojalitet

  Vid investering av ett digitalt projekthanteringsverktyg, kan ni säkerställa att alla projekt och processer går smidigt och enkelt. Det görs genom att använda funktioner som checklistor, byggdagbok, resursplanering och tidsrapportering.

  På så sätt kan ni öka kvaliteten på ert arbete samtidigt som ni även kortar era ledtider för bygg- och hantverksarbete. Detta skapar mervärde för både er och kunden.

 2. Var en attraktiv arbetsgivare

  Att visa prov på att man arbetar smart med digitalisering samt bedriver en effektiv och välfungerande verksamhet är idag väldigt viktigt.

  Inte minst för att positionera sig på arbetsmarknaden utan även för att kunna attrahera nya medarbetare.

 3. Säkra ditt företags framtid

  Något som är säkert är att den digitala trenden inom bygg- och hantverksbranschen är definitivt här för att stanna. Genom att välja ett digitalt verktyg som MyGizmo gör du en god investering i din verksamhets framtid. 

Nu erbjuder vi möjligheten att testa MyGizmo helt gratis, så att du kan uppleva hur enkelt vårt projektverktyg fungerar. Klicka här för att testa.

Kontakta oss

  Testa vår demo i 14 dagar