MyGizmo tilldelades utmärkelsen Nordiskt Tillväxtföretag

MyGizmo AB tillhör topp 5% av Sveriges företag som visat starkast tillväxt på bland annat omsättning senaste två åren, antal anställda, lönsamhet och betalningsförmåga baseras på föregående årsbokslut. MyGizmo har blivit utsedd till ett Nordiskt Tillväxtföretag och tilldelas Nordiskt Tillväxtcertifiering från UC. Certifieringen beräknas och analyseras genom en sammanvägning av statistik ifrån bland annat Skatteverket, Bolagsverket och Sveriges storbanker.

Medgrundare av MyGizmo Therese Thard, säger:
-Då en minoritet av Sveriges företag kvalificerar sig som tillväxtföretag är vi mycket stolta och glada. Detta påvisar att vi är på rätt väg och att behovet för användarvänliga och flexibla projektverktyg i hantverksbranschen är stor.

Therése Thard

Medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60