Därför är MyGizmo bäst för dig & ditt företag!

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

Är det dags att ändra på gamla vanor och börja förenkla och effektivisera arbetsdagen? Då är säkert MyGizmo något för er verksamhet. Med innehåll av flera värdefulla funktioner är det speciellt utvecklat och anpassat för just byggbranschen. Här följer några punkter till varför MyGizmo är rätt val för er.

Har ni redan valt att använda er av ett digitalt verktyg för struktur och planering, men upplever det mest krångligt och svårt att använda? Vi har flera kunder som valt ett annat för att sedan byta till MyGizmo. Helt enkelt för att vi erbjuder marknadens mest lättanvända och effektiva planeringsverktyg.

Kan användas av alla – oavsett teknisk förmåga

Det är användarvänligt, tar alla medarbetares behov i beaktande samt är anpassningsbart utifrån er specifika verksamhet. Alla företag är unika och likaså dess medarbetare. Eftersom vårt verktyg är både lättanvänt, användarvänligt och dessutom anpassningsbart, är MyGizmo det rätta valet när det gäller att investera i ett digitalt verktyg för bättre överblick. Ni kommer märka en stor effektivisering och förbättring av arbetsdagen när ni väl börjat använda det.

Tillgänglighet som ger bättre och enklare arbetsdag

En värdefull och smidig funktion är tillgängligheten. Du kan arbeta i vårt verktyg direkt i din mobil, surfplatta eller i din dator. Valet är ditt! Du kan enkelt ta fram den information du behöver när du vill, var du vill. Möjligheterna är oändliga!

Med utveckling i fokus

Vi tycker om utveckling och vill hela tiden förbättra och vidareutveckla vårt verktyg i takt med att våra kunders behov både växer och förändras. På så sätt vill vi även vara en del av ditt företags utveckling och förbättring. Nu kan onödig administration, förlorad arbetstid och krävande dubbelarbete bli ett minne blott. Gör er redo och nå bättre projektuppföljning. Varför inte redan idag?

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60