Driv en mer kostnadseffektiv verksamhet!

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

I vår digitaliserade värld förstår vi alla vikten av att ständigt hålla oss uppdaterade. Med ett projektverktyg byggt av och för hantverkare med smarta funktioner samlade på ett ställe, går vi mer mot en kostnadseffektiv verksamhet. Här är några anledningar till varför ni bör digitalisera verksamheten och använda MyGizmos projektverktyg. 

Lättillgängligt verktyg förbättrar kommunikationen

Kommunikationen kan förenklas mellan alla parter genom att skapa gemensamma och tydliga arbetsordrar direkt i appen. Det gör det lätt för alla att ta del av och undvika att någon missar något viktigt. Effektivisera arbetet med hjälp av detaljerade arbetsordrar och tydliga riktlinjer samlade på ett gemensamt ställe.

Skapa mer kontroll med ekonomisk uppföljning

Vare sig om ni arbetar med fastpris eller löpande projekt så ger MyGizmo en tydlig överblick över er ekonomi under hela projekttiden.  Det resulterar i att ni kan driva en mer kostnadseffektiv verksamhet tack vare projektverktyget.

Kundsignatur direkt på plats i projektverktyget

Allt blir enklare nu när kunden kan signera på plats direkt i appen. Signaturen gör sig synlig direkt i  projektverktyget och blir då tillgänglig för alla parter, på alla enheter. Kundsignatur gör att ni inom verksamheten kan säkra intäkterna och skapa en trygghet både hos er och hos kund.

Tydlig ordning med formulär och checklistor

När ni arbetar med projektverktyget i er vardag får ni en tydlig översikt och förståelse för varje enskilt projekt, oavsett hur delaktiga ni är i uppdraget. Med hjälp av appen är det möjligt att fylla i egenkontroller och riskanalyser direkt ute hos kund.

Om ni känner igen er och vill uppnå en smidig lösning med hjälp av ovanstående punkter, så är MyGizmo lösningen för er verksamhet. Det bästa med verktyget är att det är inkluderande och samlar allt på ett ställe direkt i din telefon, surfplatta eller dator! Att använda ett projektverktyg är ett smart sätt att driva sin verksamhet framåt.

Passa på att testa vårt projektverktyg kostnadsfritt i 14 dagar. Annars är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig och svarar på dina funderingar.

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60