Förvandla mobilen till hantverkarens bästa vän

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

I dagens digitala värld har mobiltelefonen blivit ett nödvändigt verktyg i nästan alla yrken, inte minst inom hantverksbranschen. För dig som hantverkare, som ofta är på språng och arbetar på olika byggplatser, kan mobilen verkligen bli din bästa vän. Med rätt verktyg och appar kan mobilen effektivisera arbetsflöden, förenkla kommunikation och förbättra projektledningen. 

Ett sådant verktyg är projektverktyget Mygizmo, som med sina funktioner, gör det enkelt för hantverkare att bland annat logga timmar, följa upp projekt och mycket mer, direkt från sin mobil.

Mobilens roll i smidig projektledning

Effektiv kommunikation är avgörande på en byggplats, där samordning och snabb problemlösning kan göra stor skillnad. Genom att utnyttja kraften i din mobiltelefon, öppnas dörrarna till oavbruten kontakt med teamet, leverantörer och kunder. Oavsett din plats kan projektplanering, hantering av ÄTA-arbeten från mobilen hjälpa dig att snabbt svara på frågor, adressera problem och hålla alla informerade – allt i realtid.

Att ha tillgång till ditt projektledningsverktyg direkt i fickan revolutionerar sättet du hanterar byggprojekt. Med MyGizmo vid din sida, blir det enklare än någonsin att få en överblick över pågående arbeten, kontrollera materialförbrukning, planera uppgifter och uppdatera projektets status var du än är. 

Fler exempel på hur arbetet med mobilen kan bidra

  1. Förenkla tidrapporteringen: Traditionell tidrapportering kan vara tidskrävande och komplicerad. Med MyGizmos lösning för tidrapportering för bygg blir vardagen smidig och enkel. Du som hantverkare kan snabbt logga dina timmar direkt i mobilen, vilket säkerställer noggrannhet och minimerar administrativt arbete. Detta sparar värdefull tid som istället kan ägnas åt arbete på byggplatsen.

  2. Tillgång till ritningar och dokument: Mobiltelefonen möjliggör även åtkomst till ritningar och dokument var du än är. Det innebär att du som hantverkare snabbt kan få åtkomst  till ritningar, specifikationer och arbetsorder utan att behöva återvända till kontoret. Med molnbaserad lagring är de senaste versionerna av alla dokument alltid tillgängliga.

 

Att förvandla mobilen till din bästa vän är inte bara möjligt, det är en nödvändighet i den moderna byggbranschen. Genom att utnyttja digitala verktyg som MyGizmo för tidrapportering, projektledning och kommunikation, kan du som hantverkare arbeta smartare, effektivare och med högre kvalitet. I en bransch där tid är pengar och kvalitet är avgörande, representerar mobilen en revolutionerande förändring i hur arbete utförs och hanteras. 

Nyfiken på att veta mer om det? Välkommen att kontakta oss.

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60