Därför behöver ditt hantverksföretag ett branschspecifikt verktyg för projekten

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

I en värld där hantverksföretag ständigt möter nya utmaningar, är det avgörande att ha de rätta verktygen, inte bara i verktygslådan utan också i företagets digitala hantering. Det är här MyGizmo kommer in i bilden, med ett skräddarsytt verktyg speciellt utformat för byggbranschens unika behov. Med flera toppklassiga funktioner som bland annat  ÄTA-hantering, får du inte bara de verktyg du behöver för att lyckas, utan också en helhetslösning som förvandlar sättet du driver ditt hantverksföretag på.

Varför generella verktyg inte håller måttet

Tänk på det så här: Om du använder fel verktyg för jobbet, blir arbetet onödigt svårt. Detsamma gäller för projektverktyg. Ett vanligt digitalt verktyg för att hantera projekt inom alla branscher kan verka bra på ytan, men missar ofta specifika detaljer som är kritiska för ett hantverksföretag som ditt.

Viktiga punkter att överväga

Det kan vara en klok idé att ha följande i åtanke innan du väljer rätt:

  • Har utvecklarna av det digitala verktyget gedigen erfarenhet från byggbranschen?
  • Kan de visa nöjda kunder inom din bransch som använder det idag?

Problem med icke-anpassade verktyg för byggprojekt

När ett planeringsverktyg inte är skräddarsytt för ditt företags behov, uppstår ofta onödiga komplikationer. Dina medarbetare kan tvingas improvisera för att kompensera för verktygets begränsningar, eller i värsta fall ignorerar de det helt och hållet. Detta underminerar hela syftet med att ha ett digitalt projektverktyg och gör din investering meningslös.

MyGizmos unika fördelar

MyGizmo är utformat med just ditt hantverksföretags behov i åtanke:

  • Anpassning för fältarbete: MyGizmo är optimerat för mobila enheter, så att ditt team enkelt kan hantera information även när de är ute på fältet.
  • Enkel användning: Projektverktyget är utformat för att vara enkelt, vilket gör det lättanvänt för alla i ditt team, oavsett teknisk erfarenhet.
  • Komplett översikt: MyGizmo ger dig en heltäckande vy över dina projekt, vilket gör det lättare att planera, följa upp och hantera resurser effektivt.
  • Branschanpassade funktioner: Med funktioner som är direkt anpassade efter byggbranschens behov, minskar du tidsåtgång och förvirring och ökar istället effektiviteten i dina projekt.

 

Ta steget med MyGizmo

Är du nyfiken på hur MyGizmo kan revolutionera ditt hantverksföretag? Prova och se hur det kan förenkla och förbättra ditt arbete. Kom ihåg, att välja rätt digitalt verktyg är inte bara en tidsbesparing nu – det är en långsiktig investering i din verksamhets framgång.

Kom igång med MyGizmo och upptäck hur vårt branschspecifika verktyg kan underlätta ditt arbete, dag in och dag ut.

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60