MyGizmo AB fortsätter att visa stark tillväxt

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

MyGizmo fortsätter sin stabila och kraftiga tillväxt. Under 2022 ökade bolaget sin nettoomsättning med 58 %. Vi har idag över 1300 nöjda användare.

MyGizmo hjälper små och mellanstora hantverks- och entreprenadsbolag att bli mer effektiva och lönsamma. Vi ger stöd genom hela projektet. Från offert till faktura- och löneunderlag. Hantverksbranschen har en mycket låg digitaliseringsgrad, cirka 15 %*. Men det pågår ett stort generationsskifte i branschen, där hantverkare med mer intresse för digitalisering övertar verksamheterna. Det gynnar MyGizmo. Andelen kunder som öppnar och testar tjänsten via mygizmo.se ökar.

Vi vill tacka alla våra kunder och partners för tilliten ni visar oss genom att använda vår tjänst varje dag. Ni ska veta att vi gör allt vi kan för att vidareutveckla MyGizmo till att bli en ännu bättre och mer tillgänglig tjänst.

Med önskan om ett bra och spännande 2023 tillsammans.

MyGizmo teamet

Vid frågor, vänligen kontakt:

Therese Thard
Co-founder och VD
+46 708 346 1996
therese@mygizmo.se

*SMCRT.OSE

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60