MyGizmo AB förvärvar P&K TimeApp AB

Marknaden har ett stort behov av smarta och smidiga lösningar för projekthantering, inte minst när det kommer till hantverkare. Sedan grundandet har MyGizmo vuxit till att bli en innovativ och stabil mjukvarutjänst för projekthantering, med kunder över hela Sverige.

Som ett led i MyGizmos långsiktiga strategi, om att bli en av de ledande aktörerna inom Crafttech och Field applications i Sverige, har man idag ingått ett avtal om att förvärva samtliga aktier i P&K TimeApp AB i Katrineholm. P&K TimeApp AB, som utvecklar tidredovisningssystemet TimeApp, har under åren byggt upp en stabil och nöjd kundbas, bestående av bl.a. mindre hantverksbolag, konsulter samt jurist- och advokatbyråer.

Förvärvet markerar en viktig milstolpe för MyGizmo och det stärker företagets position på marknaden. Genom förvärvet mer än fördubblas antalet användare och kunder, samtidigt som man breddar tjänsteutbudet och får in ytterligare kompetens.

Lars Knapasjö, avgående VD och grundare av TimeApp, kommenterade förvärvet:

– Jag känner mig trygg med att få lämna över tyglarna till MyGizmo. Under de senaste åren har de visat på en stark drivkraft och ett starkt engagemang.

– Jag är övertygad om att förvärvet kommer att skapa ömsesidiga fördelar för kunderna, de anställda och TimeApps partners.

Medgrundarna av MyGizmo: Therese Thard, VD och Philip Nicander, produktchef uttrycker entusiasm för förvärvet och säger:

– Vi ser fram emot att välkomna TimeApp till oss på MyGizmo. Tillsammans kommer vi att arbeta mot gemensamma mål och fortsätta leverera branschledande tjänster för tid- och projektredovisning.

Förvärvet innebär att man kommer kunna erbjuda bättre och mer innovativa lösningar, som kan levereras ut snabbare på marknaden.

För befintliga kunder och partners kommer det inte att innebära några omedelbara förändringar. TimeApp kommer drivas vidare under samma varumärke som tidigare.

För ytterligare kontakt och frågor:

Thomas Driveklepp Thard, arbetande styrelseordförande på MyGizmo
+46 70-892 37 37
thomas.thard@thard.se

Therese Thard, VD på MyGizmo
+46 70-346 19 96
therese@mygizmo.se

Lars Knapasjö
+46 70-561 39 70
lars@timeapp.se

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.