Skapa offerter enkelt & smidigt med MyGizmo

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

Det är nu mer smidigt än någonsin att skapa offerter i ett byggbolag. I MyGizmo kan du skapa och skicka offerter lika enkelt från telefonen, surfplattan eller datorn. Allt tack vare ett bra offertverktyg som är framtagen av hantverkare och för hantverkare.

I offertverktyget kan ni själva bygga upp era offertmallar för att få dem exakt så som ni önskar. Du kan enkelt välja hur mycket eller lite information du vill visa för kund i din offert. Genom en offertmall i MyGizmo blir det möjligt att snabbt kunna skicka iväg offert till potentiell kund. Om kunden godkänner och signerar offerten kan ni enkelt konvertera den direkt till ett projekt och ni kan därmed sätta igång med arbetet.

Skicka offerter för bygg via ett offertverktyg

Bygg upp och skapa egna offertmallar och få de utformade så som ni vill ha er offert. Därefter har ni en färdig mall att använda framöver, smidigt och enkelt. När ni skapar en offert för första gången väljer ni själva vilken information och delar ni vill ska finnas med i offerten. På så sätt anpassas offerten utifrån er verksamhet och ni kan nu snabbt och enkelt kan skicka ut professionella offerter.

En annan värdefull funktion är att efter ni skickat iväg en offert är det enkelt för kunden att läsa och godkänna offerten digitalt, eftersom vi stödjer digital signering. Något som underlättar när ni exempelvis behöver skicka iväg en offert om ÄTA eftersom kunden då enkelt kan godkänna offerten digitalt. Relevant information från offerten kommer då att hänga med till projektet. Ni kommer snabbt vidare i era projekt och sparar en massa tid.

Förmåner med MyGizmos offertmall för bygg

  • Får fler nöjda kunder
  • Öka er transparens och tydlighet mot kund och internt
  • Tjäna mer per projekt
  • Öka effektiviten

MyGizmo erbjuder ditt byggbolag 14 dagar testperiod helt kostnadsfritt. Vi bokar gärna in en personlig demo och hjälper dig att komma igång. Inga startavgifter och fri support.

icon_video
Group 14 Copy 2

Effektivare vardag med MyGizmos Offertverktyg

icon_video
Group 14 Copy 2

MyGizmo är utvecklat av hantverkare för hantverkare. Vi vet vad som krävs för att era dagar ska fungera smärtfritt ute på fält.

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60