Skapa en bättre framtid

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

Med hjälp av ett digitalt projektverktyg kan arbetsdagarna förändras till det bättre. MyGizmo har genomfört en positiv förändring för flera företag. I den här artikeln läser du mer om det och hur MyGizmo kan påverka ditt företag.

Rätt fokusering blir ökad lönsamhet

Genom att låta MyGizmo bli en del av er vardag blir det enklare för alla medarbetare att ägna sig åt sitt riktiga arbete. Ni slipper tidskrävande administration, oönskad väntetid och krånglig planering. Fokusera istället på produktivt arbete som exempelvis högre kvalitét i projekten och fakturering. Det är det som genererar intäkter och ger en bättre lönsamhet.

Fler nöjdare kunder

Verktyget säkerställer att alla projekt fungerar smidigt med hjälp av funktioner som byggdagbok, tidrapportering, checklistor och resursplanering. Det resulterar i ditt företag kan leverera högre kvalité i projekten samtidigt som ledtiderna förkortas. Effektivisera projekten och minska kostnaderna. Det ger er fler nöjda kunder och ökad kundlojalitet.

Möjliggör ett bättre samarbete

MyGizmo bidrar också till ett bättre samarbete, där det blir enkelt att kommunicera med alla inblandade i ett och samma projekt. Något som ger en bättre möjlighet att uppnå resultat som ökad produktivitet, lönsamhet, kvalité och kundnöjdhet. Detta är få av många positiva effekter som MyGizmo för med sig.

Vill du och ditt företag också ta del av alla positiva effekter som MyGizmo ger? Kontakta oss, vi bokar in en personlig demo eller börjar med att testa verktyget kostnadsfritt i 14 dagar.

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60