Låt det bli enkelt att spara tid & öka lönsamheten

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

Nu blir det enklare än någonsin att fokusera på arbete som genererar intäkter. Med projektverktyget MyGizmo får er verksamhet fler nöjdare kunder vilket leder till ökad lönsamhet.

Så sparar du flera timmar

MyGizmo är en anledning till att administrationstiden blir mindre och arbetsdagen mer effektiv. Företag som använder MyGizmo menar att flertal timmar om dagen sparas. Något som gör det mer möjligt att lägga arbetstid på produktivt arbete som fakturering, nya kunder samt högre kvalité i projekten.

Få betalt av allt arbete

MyGizmo samlar all information, vilket gör det enkelt att snabbt skicka ut faktura till slutkund. I projektverktyget finns dessutom en komplett dokumentation av alla arbeten, inklusive ÄTO:r. På så sätt tar ni betalt för allt utfört arbete och kan känna er trygga med att alla artiklar och arbeten finns med på fakturan.

Joel, VD på Hertzmans Bygg och Entreprenad AB säger så här:

” Vad gäller fakturering missas heller ingenting nu när det kommer till ändring och tilläggsarbeten, allt kommer med!”

Samla allt gemensamt

Allt som byggdagbok, tidsrapporter, resursplanering, material och arbetsorder etc läggs på ett gemensamt ställe. Det gör det mer möjligt att leverera högre kvalité till kund. Något som leder till nöjdare kunder, fler referenser och nya uppdrag vilket bidrar till ökad lönsamhet.

Introducera en mer lönsam vardag med MyGizmo. Ta kontakt med oss, vi bokar gärna in en personlig demo eller börja testa systemet kostnadsfritt i 14 dagar redan idag!

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60