Skapa snabbt och enkelt
Tidsplaner med MyGizmos projektverktyg

MyGizmo har utökats med en ny värdefull och efterlängtad funktion, tidplan. Tidsplanen underlättar i ert vardagliga arbete och gör att ni kan planera och genomföra varje projekt som ett proffs.

Full koll med MyGizmos tidsplan

Verktygets senaste funktion tidplan, gör det enkelt för er som hantverksbolag att tidsplanera arbetsresurser baserat på projektets behov eller medarbetares färdigheter och tillgänglighet. Tidplan kan användas som underlag för att kontrollera, styra och följa upp projektet, där alla delaktiga tydligt ser sitt åtagande.

 

Bli mer effektiv och lönsam

image

Bli mer effektiv och lönsam

Det blir nu enklare än någonsin att skapa och planera projekt. Via tidsplanen kan ni dela upp projekt i moment och skapa en tidslinje som visar vem som gör vad och när. Det ger stöttning och får arbetet att hållas inom schemat. Med hjälp av MyGizmos tidplan effektiviserar ni verksamheten samtidigt som att ni ser till att aldrig igen missa ett tilläggsarbete. 

Projekt med framgång

image

Projekt med framgång

MyGizmo är det smarta och användarvänliga projektverktyget för små och medelstora företag i Hantverksbranschen. MyGizmo förenklar er väg från offert, genom hela projektet till fakturering och lön. Planera era projekt, och därefter spåra projektets och medarbetares arbete, från början till slut. Lika enkelt från din telefon, surfplatta eller dator!

Tack vare projektverktyget och tidplanen når era projekt framgång. 

Redan nu kan ni testa vårt digitala projektverktyg kostnadsfritt i 14 dagar. Eller Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Kontakta oss

    Testa vår demo i 14 dagar