Tjäna mer med MyGizmo

Therése Thard

Uppdaterad: april 3, 2024

Ett digitalt projektverktyg som MyGizmo hjälper er att öka kontrollen på era projekt och er verksamhet. MyGizmo bidrar till mer tid till det som genererar intäkter och därmed ökar er lönsamhet.

Fokus där ni tjänar pengar

Projektverktyget MyGizmo förbättrar ert arbete samtidigt som det minskar ert administrativa arbete. Att arbeta med MyGizmo är effektivt, enkelt och innebär mer tid till annat. Lägg den tiden på att arbeta med nya kunder, fakturering samt leverera ökad kvalité. Med andra ord kan ni fokusera på det som genererar intäkter.

Mer kontroll och ökad effektivitet

I MyGizmo samlar ni enkelt allt från offert till fakturering så som tidrapporter, lagermaterial, leverantörsfakturor och dokument på ett gemensamt ställe. Ni får också en bättre kontroll och effektivitet i företaget. Det gör det nu enklare att leverera högre kvalité till kund, vilket också leder till ökad kundnöjdhet, fler referenser och nya uppdrag.

Vi har regelbundet företag som väljer att byta från andra projektverktyg till MyGizmo. Vilket främst beror på MyGizmos användarvänlighet och att verktyget ger en tydlig överblick över verksamhetens alla projekt. MyGizmo underlättar vardagen för alla medarbetare så som på kontor som ute på fält.

Bättre kassaflöde

MyGizmo bidrar till en ökad och mer kontrollerad fakturering samt att era intäkter kommer in mer löpande. På så sätt behöver ni inte ligga ute med pengar lika ofta och mycket.

Välj MyGizmo och få en bättre arbetsdag

Få tid över att ägna er åt där ni faktiskt tjänar pengar, ökar kontrollen och effektiviteten i er verksamhet. Det är enkelt att få en bättre arbetsdag, säg bara hej till MyGizmo.

Vill du veta mer om MyGizmo? Vi bokar gärna in en personlig demo. Hör av dig till oss, vi berättar mer!

Therése Thard

VD & medgrundare, MyGizmo AB

Om Therése

Sedan tre generationer tillbaka har vi erfarenhet från hantverksbranschen. Att starta, driva och utveckla SaaS bolag (software as a service) har vi gemensamt av ägarna i bolaget mer än 80 års erfarenhet av. Sedan starten av MyGizmo 2017 har vi fått flera hundra hantverksföretag att bli mer effektiva och lönsamma. Något som Joel på JH Bygg bekräftar, ”MyGizmo blev en ren och skär intäkt.”

MAILA OSS info@mygizmo.se RING OSS 010-303 07 60